Roll Up akcio

Prezentációs eszközök

Az általunk kínált prezentációs eszközök megoldást nyújtanak a reklámozni kívánt termékek bemutatásához illetve cége arculatának és hírnevének megjelenítéséhez.
Ezek a prezentációs termékek kivállóan használhatóak kiállításokon információs jeleggel vagy eladáshelyen és bemutató termekben mint reklámeszköz.

Több ilyen prezentációs eszközt különböztetünk meg:

Roll-Up állvány

A Roll-Up állványok nagyon keresett reklámeszközök. A talpszerkezetben levő hengerre tekeredik fel a grafika - így kevés helyet foglal és nagyon hamar kifeszíthető.
Tovább a roll up banner állványok oldalra.

 

Háttérfal, sajtófal (Pop-Up fal)

A háttérfal grafikai felülete kiváló lehetőséget nyújt Önnek a figyelemfelkeltésre, a hatékony vizuális kommunikációra - legyen szó kiállításról vagy sajtókonferencia tartásáról.
Könnyű szerkezetű, könnyen fel- és leszerelhető - tárolása kevés helyen megoldható.
Tovább a sajtófalak oldalra.

 

Információs pult (Expo Counter)

A mobil Információs pultok kivállóan alkalmazhatóak kiállításokon vagy konferenciákon információs anyagok (prospektusok, szórólapok) átadására, bevásárlóközpontokban pediggyakran használják kostolók felszolgálásánál.
Tovább a pultok oldalra.

 

Banner állvány

A banner állványok könnyű szerkezetből és nyomtatott ponyvából állnak. Könnyen szállíthatóak és egyszerűen kezelhetőek. Kis helyen viszonylag nagy reklámfelületek megjelenítését teszi lehetővé.
Tovább a banner állványok oldalra.

Megállítótábla (A-board, outdoor board, info board)

A megállítótáblák a leggyakrabban használt információt hordozó eszközök. Leginkább eladáshelyi reklámeszközként használják hiper- és szupermarketekben, bevásárló központokban.
Tovább a megállító táblák oldalra.

 

 

AKCIÓS TERMÉK

Háttérfal (Pop Up) + Pult

Egyenes illetve ívelt kivitelezésű háttérfal, 2 db halogén lámpával, pulttá alakítható szállító táskával.

AKCIÓS TERMÉK

Roll Up banner állvány

A Roll Up (kihúzható) banner állványok nagyon keresett reklámeszközök. A talpszerkezetben levő hengerre tekeredik fel a grafika...